"
"

Betsafe odds

Imidlertid er Casino Winner nå erstattet av Betsafe, som tilbyr et forbedret blogg om odds. Her kan du finne nyttig informasjon om de ulike idrettene og markeder som tilbys, samt bonuser og livespill.

Betsafe esports

Esports er en av de raskest voksende sportene i verden. Esportsindustrien er allerede verdt flere milliarder kroner, og ifølge enkelte studier vil over en milliard mennesker se på esports innen 2025. Allerede i dag trekker de største turneringene i Dota 2, CS:GO og League of Legends millioner av seere på Twitch og andre streamingtjenester.

Det er derfor ikke rart at esports betting har eksplodert de siste årene, og Betsafe er en av bettingsidene som satser stort på dette området. Betsafe esports gir deg muligheten til å tippe på alle de mest populære spillene hele døgnet rundt. Esports har en egen kategori på oddssiden, noe som gjør det lett å finne frem til spillene eller lagene du vil tippe på.

På Betsafe odds kan du både tippe på både kommende matcher og live. Hvis du for eksempel vil spille på det neste oppgjøret mellom Helios Gaming og Viperio i Rainbow Six Siege, kan du finne frem til matchen og legge innsatsene dine før den starter. Men enda mer spennende er det å tippe på begivenhetene mens de foregår live, og Betsafe esports gir deg muligheten til å gjøre akkurat det.

Betsafe livespill

Mange bettingentusiaster foretrekker å tippe på live odds, og det er lett å forstå hvorfor. Livespill lar deg tippe på kampen samtidig som du ser på den, noe som tar opplevelsen til et helt nytt nivå. Ingenting slår det å tippe på favorittlaget sitt mens kampen står på på TV-en. Med Betsafe livespill har du muligheten til å tippe på fotball, ishockey, tennis, esports og en rekke andre sporter både dag og natt.

For å komme i gang kan du klikke på livespill i den øverste menyen på oddssiden. En oversikt over alle pågående kamper og begivenheter vil dukke opp i en liste til venstre, og de er organisert etter type sport. Du kan også søke på et spesifikt lag for å gå direkte til matchen. Når du klikker på en match, vil du få en oversikt over alt du kan tippe på – og her er det ofte mange innsatstyper å velge mellom. Du kan blant annet tippe på hvilket lag som scorer det neste målet, totalt antall mål, resultat etter første omgang, korrekt resultat og mye mer.

Betsafe odds og sports lar deg bruke sportskunnskapene dine mens du følger med på kampen. I tillegg blir flere sportsbegivenheter overført direkte via livestreaming, noe som betyr at du kan se på matchene på selve nettsiden. Alt du trenger å gjøre er å velge en av matchene som sendes live i menyen til venstre på nettsiden og logge inn på kontoen din, så er det bare å nyte kampen!

Betsafe sports funksjoner og bonuser

Siden Betsafe odds har en brukervennlig og velorganisert nettside, er det enkelt å komme i gang med å tippe på favorittsportene dine. Når du har gjennomført registreringen og gjort ditt første innskudd, kan du navigere deg til oddssiden og velge og vrake i tusenvis av markeder. Spillkupongen din vil dukke opp på høyre side av nettsiden når du klikker på det du ønsker å tippe på.

Betsafe sports tilbyr også en rekke nyttige og avanserte funksjoner som gir deg flere valgmuligheter. Du kan for eksempel klikke på LiveScore for å få opp en detaljert oversikt over statistikk og resultater. I tillegg kan du når som helst se din spillhistorikk og legge til systemspill og kombinasjonsspill på spillkupongen din. Erfarne spillere vil sette pris på ekstrafunksjonene som er tilgjengelig her.

Husk også at som ny spiller kan du aktivere en Betsafe odds bonus på ditt første og andre innskudd. På ditt første innskudd kan du aktivere 100% opp til €100 + €15FREE BET & 150 Free spins. Bonusen må omsettes 5 ganger i Sportsbook eller hesteløp, med odds på minimum 1.50, og du kan tippe på Betsafe esports, fotball eller en annen sport med bonuspengene dine.

18+ |  Spill ansvarsfullt | betingelser og vilkår gjelder | stödlinjen

BML Group Ltd er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority under lisens MGA/CRP/108/2004 utstedt 1. august 2018. BML Group Ltd var opprinnelig lisensiert av Malta Gaming Authority 30. mars 2006.